HŰHA

Paranormális jelenségek: szellemek járnak Győzike otthonában

Győzike meglepő kijelentést tett a Bréking legújabb epizódjában. Állítása szerint elhunyt családtagjainak szellemei folyamatosan látogatják.
  • Szerző: Ripost

Ismét izgalmas témák kerültek terítékre a LifeTV Bréking című műsorában! A műsorvezetők és vendégeik többek között az elmúlásról is beszélgettek, ennek kapcsán pedig meglepő kijelentést tett Győzike. A showman azt állítja, hozzá a mai napig visszajárnak az elhunyt szerettei, minden hajnalban három és öt óra között hallja őket az otthonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győzike szerint minden hajnalban meglátogatják őt az elhunyt szerettei

Győzike szerint minden hajnalban meglátogatják őt az elhunyt szerettei (Fotó: LifeTV)

„Lehet, hogy kinevettek... Hajnali három és öt óra között hazajárnak az elhunyt szeretteink. Esküszöm az életemre. Amikor pedig kimegyek a temetőbe, és nincs ott senki, jön felém egy hirtelen fuvallat, mintha üzenni szeretnének” – fogalmazott a Bréking legújabb epizódjában Győzike, aki meg van győződve arról, hogy elhunyt szerettei folyamatosan mellette vannak, és segítik őt a nehéz pillanatokban.

Hasonlóan gondolkozik erről Zámbó Krisztián is, aki egy megható történetet is megosztott az adásban.

„Nekem az édesanyám általi nagymamám rákos volt. Az utolsó hónapokat együtt töltöttem vele, anyuval ketten ápoltuk őt. Annyi szépsége volt ennek a dolognak, hogy amikor elment, én pont akkor értem haza, rám nézett és utána lecsukta a szemét. Én voltam az utolsó, akit látott. Ez egy nagyon fájó dolog, de mégis volt benne valami szép is” – tette hozzá Krisztián a LifeTV-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?