HŰHA

Gondtalan jövő vár Majkáék fiára

A legtöbb sztárnál tabutémának számítanak az anyagiak, ám Majka és Dundika szerint nincs ebben semmi rejtegetnivaló. Keményen megdolgoznak a pénzükért, ráadásul most azt is elárulták, mire gyûjtenek.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Idén novemberben tölti be a negyedik életévét a rapper-műsorvezető és Dundika kisfia, Marián. A szófogadó csemete egyetlen pillantásával leveszi a lábukról a gondoskodó szülőket, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy biztonságban és egészségben neveljék fel gyermeküket.

Ugyan nyáron rengeteg fellépése van Majkának, ennek ellenére a család igyekszik a lehető legtöbb időt együtt tölteni. „Mivel Peti sokat dolgozik, ezért próbálunk minden szabad percet kihasználni, amikor együtt lehet az egész família. Természetesen a legnépszerűbb program nálunk is a hűsítő vízpart” – kezdte a nak Hajni, aki a rengeteg szórakozás és kikapcsolódás mellett arra is ügyel a párjával együtt, hogy tudatosan építgessék Marián jövőjét.

A gyerek boldogsága a legfontosabb

Az énekes sosem tagadta, nehéz anyagi körülmények között nevelkedett, ám úgy alakult, hogy a tehetsége révén sikerült kitörnie, és biztonságos életet teremtenie a családja számára is. Majkáék azt szeretnék, ha gyermeküknek soha nem lennének pénzügyi nehézségei az életben, ennek érdekében pedig már meg is kezdték az intézkedéseket.

Még Marián születésekor nyitottunk egy bankszámlát, amihez majd akkor férhet hozzá a fiunk, ha felnőttkorba lépett.

Ide havonta utalunk pénzt. Ebből például finanszírozhatja majd a tanulási költségeit, vagy bármilyen más tervét” – árulta el a Riposnak a figyelmes édesanya, aki hozzátette, a csemetéjük boldogsága a legfontosabb számukra Majkával.

címkék:
És ezeket olvastad már?