HŰHA

Így még sosem láttad: igazi rocknagyivá vált Fodor Zsóka

A népszerű színésznő a Zaporozsec nevű együttes legújabb klipjében teljesen kivetkőzik magából, vad zenére táncol, és a pálinkát is örömmel issza.
  • Szerző: ripost

lgazi rocknagyit alakít a Zaporozsec nevű együttes legújabb klipjében Fodor Zsóka. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett színésznő élvezte a forgatást, és a bandatagokkal is hamar megtalálta a közös hangot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

Az Egyszeregy című dal klipjéhez az együttes tagjai kifejezetten Zsókát képzelték el, ezért nagyon örültek, amikor a színésznő igent mondott.

„Én nem adom a nevemet hitvány dolgokhoz, ezért előtte meghallgattam, milyen zenét készítenek. Rögtön beleszerettem a fiúk munkásságába, és úgy gondoltam, részt veszek ebben a jó buliban” – mondta el a -nak a színésznő, aki azt sem bánta, hogy egy alkoholista öreglányt kell alakítania, aki annyira szereti a Zaporozsecet, hogy elrabolja a bandatagokat, közben pedig pálinkát vedel.

„A felespohárba vizet töltöttek, mire rájuk szóltam, hogy ne sértegessenek, ha van pálinka, akkor ide vele” – árulta el nevetve Zsóka.

A fergeteges videoklipet itt tudod megtekinteni:

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?