HŰHA

Fillérekért árulják az örökösök Harangozó Teri hagyatékát

A legendás énekesnő unokahúgai szeretnék, ha a holmik méltó helyre kerülnének.
  • Szerző: Ripost

Garázsvásáron juthatnak hozzá a rajongók és az érdeklődők Harangozó Teri ruháihoz. A legendás énekesnő hosszú betegség után, 2015 szeptemberében hunyt el, százmilliós örökséget hagyva maga után. Az örökösök Teri unokahúgai lettek, akik sajnos nem tudják tárolni a hatalmas mennyiségű ruhát és csecsebecsét, ami szeretett nagynénjük után rájuk maradt

Éva és Edina ezért úgy döntöttek, garázsvásár keretein belül adják el a holmikat. Az első kiárusítás szombaton volt egy kecskeméti ház alagsorában, ahol ötszáztól tízezer forintig juthattak a relikviákhoz a rajongók.

"Fáj a szívünk, hogy meg kell válni tőlük, de nem tudjuk már hová tenni ezt a rengeteg, csodaszép estélyit, napszemüveget, értékes bizsukat, melyekhez nekünk is nagyon sok emlékünk fűződik. Úgy gondoltuk, hogy Terike tisztelőinél jó helyen lennének" - árulta el a testvérpár a Borsnak.

A fellépőruhák nagy részét, a díjakat és a lemezeket már odaajándékozták a Rockmúzeumnak, de az összes ruhát a múzeum sem tudta befogadni. Így lehetett, hogy az egyik érdeklődő, Kriskó Jánosné Marika potom nyolcezer forintért megvásárolhatott egy gyönyörű ruhát. 

"Még nem tudom, mi lesz a ruhával, az is lehet, hogy csak relikviaként őrzi majd a családom" - mondta a lapnak az asszony.

A vásárt hamarosan megismétlik, mert a rossz idő miatt nem kedvezett a rajongóknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?