HŰHA

Fekete Dávid a neten üzenget egyéves fiainak, de napok óta nem kereste őket

Az énekes múlt héten jelentette be, hogy válik a feleségétől, mert kölcsönösen megcsalták egymást, de azóta nem érdeklődött a fiai felől.
  • Szerző: ripost

Az interneten üzenget az egyéves fiainak, de a felesége családja szerint csütörtök óta nem kereste a gyermekeit Fekete Dávid. A Megasztár negyedik szériájának felfedezettje múlt csütörtökön jelentette be, hogy hat év kapcsolat és másfél év házasság után válik a feleségétől, Reginától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ok: kölcsönös megcsalás. Az énekes azóta nem is kereste a 23 éves Reginát, egyéves ikerfiaikat, Ádint és Mátét, valamint nevelt lányát, a kis Lieilát.

Fekete Dávid állítólag múlt csütörtök óta nem kereste a családját

Fekete Dávid állítólag múlt csütörtök óta nem kereste a családját.
Fotó: FEM3

„Úgy tudom, hogy csütörtök óta nem kommunikáltak. Dávid még csak nem is érdeklődik a gyerekei iránt, pedig eddig a nyilvánosság felé azt mutatta, hogy mennyire fontosak számára az ikrek és a Regina előző kapcsolatából született kislánya is. Még csak egy SMS-t sem küldött, hogy megtudja, mi van velük” – nyilatkozta a Blikknek a család egy közeli ismerőse.

„A rokonok közül többen is próbálták elérni és számonkérni, hogy miért teregette ki a családi szennyest, de senkinek a hívására nem válaszol. Mintha a föld nyelte volna el Dávidot a nagy kinyilatkoztatás után.”

Az ismerősök ráadásul még ennél is durvább állításokat fogalmaztak meg Fekete Dávidról. Egyikük azt mondta a lapnak, hogy az énekes elmarta Reginát a szeretteitől.

„A családtagok érthetően nagyon csalódottak, de a barátok örülnek, hogy visszakapják Reginát. Az utóbbi években Dávid mindenkit elmart mellőle, de nem feledkeztek meg róla, és így is rengetegen támogatják most. Rá is fér ez ebben a nehéz időszakban” – fogalmazott egy ismerős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?