HŰHA

Fehérneműre vetkőzött, csipkében mutatta meg magát Voksán Virág

A sztáranyukáról egy különleges fotósorozat készült.
  • Szerző: RIPOST

A megszokottól eltérő képpel jelentkezett Vokság Virág! A várandós sztár egy kismama fotózáson vett részt, ahol fehérneműre vetkőzött, és igazán szexi felvételek készültek róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

A rajongói imádják, hogy Virág ennyire bevállalós, rengeteg dicsérő kommenttel árasztották el, és arra buzdítják, hogy több képet is tegyen közzé a sorozatból.

„Nekem nagyon rokonszenves, ha valaki kismamaként és anyaként sem hagyja el magát. Nagyon nehéz gyerek mellett jól kinézni, de egy nőnek joga van Nőnek is lenni, nemcsak Édesanyának. Nem beszélve arról, hogy ha kiegyensúlyozott vagy és jól érzed magad a bőrödben, akkor a babád is sokkal boldogabb. Szerintem” – írta Virág egyik rajongója, akivel rengetegen értettek egyet.

I promised you guys some more pics of my maternity shoot...😌📸 Ígértem hogy mutatok még a kismama fotózásomból képeket....😌📸 Photo / Foto: @andras_lung_photography Make up: @anitaheizer_makeup_artist Hair / Haj: @cristylehairextension2.0 Nails / Köröm: @lavendercentrum #viragvoksan #voksanvirag #voksan #djflower #djflowerofficial #maternityshoot #secondbaby #babygirl #pregnancy #2ndpregnancy #professionalshoot #33rdweek

És ezeket olvastad már?