HŰHA

Farkasházi Réka kitálalt a színházi zaklatásról, durva, amiket mondott

A színésznő a #Bochkor vasárnap esti adásában vall arról, hogy a nőknek mennyire nehéz az ő szakmájukban, illetve miket kell elviselniük ellenkező nemű kollégáiktól.
  • Szerző: ripost

A #Bochkor vasárnap esti adásában is szó esett a színházi zaklatásról és a Gothár Péter-ügyről. Az ATV műsorának vendége volt Farkasházi Réka is, aki színésznőként őszintén beszélt a szakma árnyoldalairól, illetve arról, mennyire másként viselkednek a nőkkel a színházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nyilván mindenkit megérintett egy hasonló történet. A mi szakmánk speciális. Fiatalkoromban számtalanszor kerültem olyan helyzetbe, ami kellemetlen volt számomra. Nem merítette ki a zaklatás fogalmát, de a középkorú színészek között gyakori, hogy ugratják a fiatalabb színésznőket verbálisan vagy akár tettlegesen is. Nem magamról beszélek, hanem ez egy általános tény. Ha ezt elutasítod, jön a bélyeg, hogy milyen frigid vagy, és egy idő után, az ember immunissá válik ezekre a helyzetekre. Azon kaptam magam, hogy a saját testemre akkor úgy gondoltam, mintha nem lenne az enyém. Mert sokkal könnyebb bizonyos helyzetekben azt mondani, hogy jó, oké” – mondta el a vasárnap esti műsorban Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?