HŰHA

Ez már őrület: hárman utaztak a karambolnál Curtis autójában

Ketten is állítják: nemcsak Curtis és a menyasszonya utazott az összetört autóban. Ez a sztár ülhetett mellettük! Az énekes tagad!
  • Szerző: Buster

Ahogy arról a %% hétfői számában beszámolt, Curtis menyasszonya vezette azt a fekete luxus BMW-t, amivel kilencvenes tempóval, a stoptáblát figyelmen kívül hagyva beleszállt a rapper kocsija a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésébe érő Citroënbe. Curtis a baleset óta ellentmondásos nyilatkozatokat tett.

Arra nem adott választ, hogy miért hagyta ott sietve a baleset helyszínét, és miért nem várta meg a menyasszonyával, Krisztinával a rendőri intézkedést.

Tegnap újra ellátogattunk az érintett kereszteződésbe, ahol az út mellett még most is halomban állnak a szétszóródott autóalkatrészek. A hatalmas csattanásra sok környékbeli felfigyelt, így az egyik ott élő hölgy az ablakból nézte végig, ahogy Curtisék autója a kereszteződéstől majd 15 méterre álló házáig sodródik.

A szemtanú ráadásul egy újabb furcsa részletre hívta fel a figyelmünket. Nemcsak Curtis és a menyasszonya ült az autóban, egy harmadik ember is, egy ismert személy.

Hogy kit láttak kiszállni az autóból, azt megtudhatod a %% napilap csütörtöki számából.

És ezeket olvastad már?