HŰHA

Ez már háború! Kitálalt a volt férjéről Vasvári Vivien

A luxusfeleség nem kímélte egykori szerelmét.
  • Szerző: Ripost

Eléggé elharapódzott a viszony Vasvári Vivien és volt férje, Fecsó között! Az egykori házaspár tavaly augusztusban intett búcsút egymásnak, Vivien pedig nem sokkal később beadta a válókeresetet is. Akkor úgy tűnt, hogy közös gyermekük miatt sikerült megállapodniuk a válás részleteiben, ám Vivien legújabb bejegyzése másra enged következtetni. A luxusfeleség egy hosszú posztban tálalt ki a kapcsolatáról, és egyáltalán nem kímélte volt férjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Novembertől felmondtam az orosz bébiszitternek, mert októbertől már azt sem volt hajlandó nekem fizetni... Így Edwardot beírattam abba az intézménybe, ahova Ariana is jár! Elkezdte a bölcsit! November végén jött 150 ezer forint utalás. Legalább a gyerek bölcsődéje rendezve van! Azóta kaptam kétszer ilyen utalást, decemberben és januárban. Szóval jelenleg is a gyerekemet egyedül tartom el 6 hónapja! – írta a bejegyzésben Vivien, majd kitért arra a megállapodásra, amit még Edward születése előtt kötöttek. A sztáranyuka állítása szerint Fecsónak 250 ezer forint gyerektartást kellene fizetnie.

A megállapodásunk, amit aláírtunk a férjem ügyvédjénél a születés előtt, az arról szólt, hogy 250 ezer forint gyerektartást fizet, a gyerek angol bölcsijét, óvodáját, iskoláját fizeti, és Edward nevére egy lakást írat, hogy az élete valamivel legyen megalapozva, ha már olyan milliomos üzletember a férjem, és persze, hogy büszke legyen az apjára, hogy ezt a társasházat ő építette, amiben majd egyszer lakni fog! A lakás haszonélvezete az én nevemen van, hogy az ingatlan kiadásából a gyerek oktatása legyen rendezve” – jelentette ki Vivien. A luxusfeleség elmondása szerint volt férje több millióval is tartozik neki, amit a mai napig nem kapott vissza.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?