HŰHA

Ez durva: 50 kilós kőtömb zúzta össze a magyar zenész kezét

Az Irigy Hónaljmirigy dobosát csúnya baleset érte, miközben éppen egy lépcső felújításán dolgozott. A kórházban azonnal eldőlt, nem játszhat a csapat koncertjén.
  • Szerző: Buster

Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagja, barátjával javította  a kültéri lépcsőfeljárót, miközben baleset érte. A legalább 50 kilogrammos kőtömb egy véletlen folytán ráesett a jobb kezére, és összeroncsolta a középső ujját. Ezért nem dobolhatott az élő koncerten.

Annyira bedagadt az ujjam egy fél óra alatt, hogy nem bírtam mozgatni. Kék, zöld, lila foltos lett és tele volt véraláfutással.

Nem különösebben érdekelt, azt leszámítva, hogy fogalmam nem volt, ki fog helyettem játszani a hétvégi fellépésen. Szerencsére Németh Gábor kihúzott minket a pácból.”

– nyilatkozta Laci.

Az együttes menedzsere azonnal intézkedni kezdett, így pár óra leforgása alatt felvették a kapcsolatot Németh Gáborral, aki olyan bandákban dobolt már, mint a Beatrice, a Skorpió vagy a Bikini.

"A felkérés hirtelen jött, de kihívásnak fogtam fel. Péntek délután 6-kor kaptam az értesítést, és szombat este 6-kor már fellépés volt. Azonnal elküldték a dalokat, gyorsan lekottáztam őket, és egész este próbáltam. A koncert hangulata bennfentesként még elképesztőbb volt, nagyon jól éreztem magam a színpadon a srácokkal.”

mondta Gábor, aki az egyik legmegbízhatóbb kottaíró dobos hazánkban.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?