HŰHA

Európai körútra viszi özvegye Gábor Zsazsa hamvait, egy kutyahordozóban

Rendkívül bizarr ötlettel rukkolt elő a négy éve elhunyt Gábor Zsazsa özvegye, a nagyvilági Frédéric Von Anhalt. A herceg azt már eldöntötte, hogy a világhírű színésznő Magyarországon, a Fiumei úti sírkertben nyugszik majd, ám előtte Frédéric egy nagyszabású körútra indul a hamvaival. És hogy miben tárolja majd az urnát? Egy kutyahordozóban.
  • Szerző: Doris

Gábor Zsazsa 2017 januári temetése óta Frédéric Von Anhalt herceg mindenhová magával cipeli imádott felesége aranyszínű urnáját. Annyira ragaszkodik hozzá, hogy elaludni is képtelen, ha nem szorongathatja a paplan alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Von Anhalt azt már eldöntötte, hogy Zsazsa Magyarországon, a Fiumei úti sírkertben nyugszik majd, szeptemberre tervezi az állami temetést. A herceg már a hatalmas sírkövet is megrendelte, ám a búcsúztató előtt előrukkolt egy roppant bizarr, és a koronavírus miatt igencsak kockázatos ötlettel: európai körútra viszi a színésznő hamvait!

„Az urnával alszom és mindenhova magammal viszem. Ha rajtam múlna, örökre velem maradna, de már 77 éves vagyok, és beláttam, nem tudhatjuk, mi lesz velünk a járványhelyzet miatt. Ezért döntöttem úgy, hogy hazaviszem az urnát Magyarországra. Ám előtte még bejárom vele Európát, Zsazsa összes kedvenc városába elmegyünk” – nyilatkozta a különös ötleteiről elhíresült herceg a Daily Mailnek.

Joggal merül fel a kérdés, miben lehet biztonságosan utaztatni a színésznő hamvait rejtő aranyszínű urnát? Nos, Frédéric már ezt is kifundálta! Egy ismert francia luxusmárka által tervezett kutyahordozóban cipeli majd végig az urnát az öreg kontinensen. Abban a kutyahordozóban, ami már a 2017 januárjában megtartott temetésen is fontos szerepet játszott, és ami korábban Zsazsa Macho névre hallgató, si-cu fajtájú kutyájáé volt, egészen addig, amíg el nem pusztult.

Az említett hordozó
Fotó: Northfoto

„A feleségem imádta a kutyust, ezért gondoltam, hogy a hordozó tökéletes hely az urnának. Elviszem Londonba, Párizsba, Bécsbe, Genovába, ezután érkezünk majd meg Budapestre” – ecsetelte a herceg, aki már azt is eldöntötte, hogy imádott felesége mellett akar nyugodni a Fiumei úti sírkertben.

Nos, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a koronavírus-járvány mennyire szól majd bele Von Anhalt elképzeléseibe, ám az tény, hogy a fellegekben járó herceg korábban már számos bizarr ötletet véghez vitt. Így az biztos, hogy az európai turné sem rajta múlik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?