HŰHA

Elszabadult a pokol: eldurvult Baukó Éva szakítása

Már biztos, hogy Baukó Éva legújabb szakítási története a rendőrségen folytatódik. Erőszak és rongálás húzódik meg a háttérben.
  • Szerző: Buster

Baukó Éva szakításai eddig sem zajlottak csendesen és úgy tűnik, most sem sikerül békésen elválnia attól a férfitól, akivel két éve élt se veled, se nélküled kapcsolatban. Mátyásról eddig csak ritkán lehetett hallani, leginkább akkor, ha éppen mélypontra jutott Évához fűződő kapcsolata. Utoljára ez év januárjában merült fel a neve, amikor a műsorvezető közölte, az ünnepek előtt szakítottak. Most kiderült, hogy azóta rendezték a soraikat, de a béke csak eddig tartott.

A férfi ugyanis Éva állítása szerint egyszerre több vasat is tartott a tűzben, vagyis nem csak neki hazudott szerelmet. A műsorvezető beszélt is több lánnyal, mielőtt kiadta Mátyás útját és megfogalmazta Facebook-posztját. Állítja, volt kedvese korábban erőszakoskodott vele, volt, hogy meg is pofozta. Majd azzal is megvádolta, hogy csak kihasználta őt anyagilag.

Teljesen összetört...

Lapunk megkereste Évát, aki egy percet sem aludt a posztot megelőző éjszaka és éppen a mobilszolgáltató üzlete előtt várta a nyitást, hogy letiltassa azt a 400 ezres mobiltelefont, amit ő vett a férfinak. 

"Kezdjük azzal, hogy én vagyok a hülye, mert megint hittem Matyinak, pedig a barátaim mondták, hogy ne tegyem, mert megint át fog verni. Párhuzamosan több csajjal is kavart mellettem és igen, beszéltem is velük…”

- kezdte zaklatottan Éva, aki tisztában van vele, hogy nehezen heveri majd ki az újabb csalódást.

„Nem tagadom, össze vagyok törve. Korábban gyereket akartam ettől az embertől. Most egy darabig biztosan egyedül leszek, mert össze kell raknom magam.

Komolyan mondom, sz*rabbul vagyok most, mint amikor ittam és drogoztam...

Matyival már csak annyit akarok foglalkozni, hogy letiltatom a telefonját, amit én vettem, mert azt nem hagyom, hogy megcsaljon és még le is húzzon négyszázezer forinttal”

- mondta Éva %% -nak. Az éremnek persze mindig két oldala van, így sejteni lehetett, hogy Mátyásnak is van hozzáfűznivalója egykori kedvese posztjához.

"A rendőrséghez fogok fordulni becsületsértésért és garázdaság miatt, mert arra ébredtem reggel, hogy az autómat is megdobálta tojással és leszórta liszttel... Fenyegető üzeneteim is vannak tőle, folyamatosan zaklat engem, de nem megyek bele jobban. Már csak annyit fűznék hozzá a rólam kiposztolt hazugsághalomhoz, hogy az említett telefont szabályos adásvételi szerződéssel vásároltam meg tőle”

- reagált kérdésünkre Mátyás, aki el is küldte szerkesztőségünkbe az autójáról készített fotókat.

Kíváncsian várjuk a folytatást!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?