HŰHA

Elképesztő: Zenésztársa szerint Paul McCartney már ötven éve halott

A Beatles másik, még életben lévő tagja szerint McCartney igazából 1966-ban meghalt.
  • Szerző: rotor

A legendás zenekar dobosa az egész világot megdöbbentette vallomásával. Az idős sztár egy interjúban mély felindulással nyilatkozta, hogy igaz egy több évtizedes összeesküvés-elmélet. A 45 éves teória szerint a Beatles basszusgitárosa, McCartney autóbalesetben elhunyt 1966. november 9-én. Ahogy Ringo Starr fogalmaz:

Amikor Paul meghalt, mind pánikba estünk!

Ezért aztán az együttes Macca helyére egy hasonmást állított. Az illető, bizonyos Billy Shears maga is zenész, ráadásul egy Paul McCartney-hasonmásverseny győztese. Csoda, ha hasonlít rá?

Ringo szerint a személycserével kezdődött McCartney és John Lennon barátságának megromlása. Azt állítja, igaz az évtizedek alatt összegyűlt rengeteg pletyka arról, hogy a Beatles dalaiban, lemezborítóin, fotóin számtalan jel árulkodik Paul haláláról.

Persze a megvádolt egykori zenésztársat sem kell félteni. Paul McCartney valószínűleg jót derült Ringo Starr állítólagos őszinteségi rohamán, és az elhangzottakat úgy kommentálta:

Tudom, hogy Ringo egyre szenilisebb, és egyre zavarosabb a feje, de akkor sem kellene ilyen idióta történeteket kitalálnia, hogy felhívja magára a figyelmet.

Mi lehet az igazság? Az ügy további váratlan fordulatokat vehet, hiszen a hírek hallatán azonnal jelentkezett egy német nő: az 53 éves Bettina Hübers hosszú ideje állítja, hogy McCartney házasságon kívüli gyermeke. A történtek után úgy érzi, újra itt a lehetőség jogot formálni a zenész várhatóan nem csekély mértékű örökségére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?