HŰHA

Elképesztő! Ez az agyontetovált férfi a TV2 műsorának csodabogara

A selejtezőkkel folytatódik a Ninja Warrior hétfő este.
  • Szerző: Bati

Az új évadban is rengeteg sportoló indult, és voltak köztük nagyon különös figurák is. Halász Nándorra mindkettő igaz: a harcművészettel foglalkozó agyontetovált férfi nem mindennapi foglalkozást választott magának.

A falmászó versenyeken induló Ninja jelölt műkörmösként dolgozik. Bárhová megy, rögtön minden szem rászegeződik. A fiatal srác kisportolt teste tele van tetoválásokkal, de még a feje, és a szeme sem maradt ki. A Ninja Warrior versenyzője már megszokta a csodálkozó tekinteteket, és azt is, hogy vendégei elárasztják kérdésekkel. Amin nem is csoda, hiszen férfiként egy nőuralta szakmában dolgozik: műkörmös!

Először persze a kinézetem lepi meg a hölgyeket, majd csak utána kérdeznek rá, hogy miért ezt a foglalkozást választottam

– mondta a %%-nak Nándi. – Karosszéria lakatosként végeztem, két évig abban a szakmában dolgoztam. Aztán a nővérem állandóan azzal jött, miért nem végzek el egy műkörmös tanfolyamot. Végül jelentkeztem egy másik férfival együtt, de ő nem fejezte be. Nekem megtetszett, szép lassan egyre több vendégem lett. Most már saját szalonom van. A régebb óta hozzám járó hölgyek nyomon követték az átalakulásomat, megszokták a tetoválásaimat. Az első egyébként azért került rám, mert a koncerteken láttam, hogy a bulizók általában varrva vannak. Így én is bevállaltam, és ahogy az lenni szokott, nem álltam meg egynél. Szép lassan jött a többi, ma pedig már saját magam is tetoválok magamra. Itt jön össze a külsőm és a szakmám, hiszen a műkörmök festésénél is jól jön, ha valaki szépen rajzol.”

A szombathelyi falmászó tisztában van vele, hogy sem a külseje, sem a szakmája nem átlagos.  S bár szépen dolgozik, ha teheti, idegeneknek nem beszél róla.

„Nálunk ez még mindig furcsa, szembe kell nézni az előítéletekkel – folytatta a Ninja induló. – Pedig eleinte azt hittem, hogy a külsőm megdöbbentő. Lehet ezért is indultam ezen a férfias versenyen, hogy megmutassam, egy műkörmös srác is érhet el a monumentális akadálypályán sikereket. De hogy mire lesz elég a lelkesedésem, és a sportoló múltam, az kiderül hétfő este!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?