HŰHA

Elképesztő, egy kislány miatt fogyott le 20 kilót Schmuck Andor

A Tisztelet Társáságának elnöke most mindent megtesz, hogy megtalálja a kislányt.
  • Szerző: Doris

Teljesen átlagosnak indult, mégis sorsfordítóvá vált egy januári nap Schmuck Andor számára. A Tisztelet Társaságának elnöke egy rutinvizsgálaton volt az orvosánál, amikor végzett, a váróteremben megpillantott egy cserfes kislányt. A kislány szavai mindent megváltoztattak!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Schmuck Andor

„Amikor kijöttem a nagyon tisztelt és szeretett Csák doktornőtől, egy 6-7 éves kislány üldögélt a váróban a nagymamájával, és ezt mondta: Mama, a bácsi miatt miért kellett ennyit várni? Nem is beteg, csak kövér” – kezdte a -nak Schmuck, aki ezután hazafelé indult, de végig a kislány szavai jártak a fejében. Be kellett látnia, hogy teljesen igaza volt. A politikus ezután kezdett szigorú diétába, és már 20 kilóval kevesebbet mutat alatta a mérleg.

Fotó: Schmuck Andor

”Amiért az orvoshoz járok, az mind visszavezethető soványnak nem mondható testalkatomhoz. Így este megmondtam a feleségemnek, Eszternek, hogy új világ kezdődik. Azóta eltelt több mint 3 hónap, és több mint 20 kilónak mondtam búcsút. Nincs csodaszer, nincsenek módszerek, nincsenek tanácsadók, csak önfegyelem. A már 100 napja tartó diétának köszönhetően minden egészségügyi értékem javult. A copfos kislánynak nem tudom elégszer megköszönni őszinte szavait„ – hálálkodott Andor.

Fotó: Schmuck Andor

Schmuck most mindent megtesz, hogy megtalálja a kislányt, hiszen igazi jótevőnek tartja. Sőt, azt is felajánlotta, hogy a kislányt és családját meglepi egy kényeztető wellness hétvégével!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?