HŰHA

Dögös nő lett a TV2 sztárjából - Videó

Peter Srámeknek elég nagy sikere van a nőknél, de a férfiak is odalennének érte, ha ellenkező nemûnek születik. Legalábbis a Sztárban sztár döntőjében ő volt a legdögösebb hölgy.
  • Szerző: The_M

Hónapok óta azért panaszkodik Peter Srámek, mert nem talál maga mellé megfelelő társat, aki minden téren passzolna hozzá. A legnagyobb balszerencséje pedig az, hogy ha nőnek születik, akkor egész biztosan könnyebben találná meg élete párját.

Ugyanis vasárnap este a Sztárban sztár döntőjében olyan hibátlan nő volt, hogy valószínűleg a férfiak még a Föld forgásirányát is megváltoztatnák, csak hogy a kedvében járjanak.

Peter elegáns volt, az alakja hibátlan, és úgy viselkedett, mint egy igazi végzet asszonya. Szóval nemcsak tökéletesen hozta a fiatal Hernádi Juditot, de gyakorlatilag ő volt a legdögösebb nő a döntőben. Pedig Tóth Gabi és Csobot Adél sem arról híres, hogy csak sötétben lehet rájuk nézni.

Nem hiába jegyezte meg Majka, hogy még az ő agyában is furcsa gondolatokat szül a verseny második helyezettjének külseje.

 

És ezeket olvastad már?