HŰHA

Döbbenetes, amit a tehetségkutatókról állít a magyar énekes

Horváth Charlie szerint rendkívül károsak a tehetségkutatók, mert tönkreteszik a gyerekeket, ráadásul nem az igazi tehetségeket halljuk a rádióban.
  • Szerző: Ripost

Más kollégáival együtt Charlie is úgy gondolja, hogy rendkívül felhígult a zenészszakma. Ennek okát többek közt a tehetségkutatókban látja.

- Régen minden kerületben volt legalább három művelődési ház, Budapesten tíz ifjúsági park, ahol lehetett muzsikálni, nem beszélve a vidéki klubokról. Nagyon kevés pénzért játszottunk, miközben meg lehetett tanulni zenélni. Mindig is volt protekció, de

egy nagy baj van most: a zene nem sport, nem lehet lezsűrizni az embe­reket ezekben a tehetségkutatókban, egy gyereket ezzel csak tönkretesznek

- mondta a Borsnak adott interjújában, ahol arról is beszélt, hogy őt is nagyon későn becsülték csak meg.

"Én is csak egy szerencsés flótás vagyok.

Sok, nálam nagyobb tudású legendás kollégámat évtizedekkel később sem kezelik a megfelelő polcon, meghaltak már, vagy disszidáltak még korábban.

Engem eltaposni már senki se tud, de a mai pályakezdők helyzetét nem irigylem: rengeteg izgalmas fiatalt ismerek, dolgozom is velük, mégsem őket hallom a tévében vagy a rádióban" - mondja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?