HŰHA

Titkos esküvő: Demcsák Zsuzsa részleteket árult el a nagy napról

A műsorvezető hivatalosan is örök hűséget fogadott az indiai férfinek, habár az esküvő nem olyan volt, amilyennek eredetileg tervezték.
  • Szerző: ripost

Napra pontosan egy évvel azután, hogy helyi szokások szerint Indiában összeházasodtak, Magyarországon is hivatalosan kimondta a boldogító igent Demcsák Zsuzsa és Krishan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy azt a elsőként megírta, a szerelmesek nem akartak tovább várni, és minden jel szerint megtartották az esküvőt.

Fotó: TV2

A műsorvezető most a Story magazinnak betekintést engedett a karanténesküvő részleteibe: Zsuzsa és Krishan a műsorvezető gyermekeivel mentek el az anyakönyv vezetőhöz, ahol két tanú jelenlétében – Zsuzsa bátyja és barátnője – örök hűséget fogadtak egymásnak.

Az esküvőt közel negyven indiai rokon követte élőben az interneten, hiszen a koronavírus miatt nem vehettek részt a nagy napon. Zsuzsa és Krishan azonban a nyár végén szeretnének egy lagzit tartani, később pedig Indiába is ellátogatnak majd.

Az eskü kimondásakor a műsorvezető elsírta magát a meghatottságtól, majd hazatértek és szűk körben ünnepeltek tovább.

A házaspárnak határozott elképzeléseik vannak a jövőről, abban azonban nem szerepel egy újabb családtag érkezése.

„Arról is nyilatkoznunk kellett, hogy ha gyermekünk születne, annak mi lenne a vezetékneve. Beírtuk szépen, hogy Demcsák-Dangwal. Bár nem hiszem, hogy lesz ilyen ember a földön, mivel nem tervezünk gyermeket. Igaz, Krishan egyszer azt álmodta, hogy születik majd egy lányunk, de megbeszéltük, hogy így, négyen mi tökéletesen elegen vagyunk, remekül összecsiszolódtunk” – mondta el a Story magazinnak Zsuzsa, aki bevallotta, hogy a gyermekei sem akarnak kistestvért, ezért a kérdést lezártnak tekintik.

És ezeket olvastad már?