HŰHA

Dagad a botrány: hazudott Szegedi Fecsó exe

Mindenkit megdöbbentett Szegedi Fecsó exének, Beának a vallomása.
  • Szerző: Ripost

Hazugságáról vallott Szegedi Fecsó exbarátnője, Bea. A szőke szépség Instagram-oldalán írta le, hogy harag van benne, és bántani akarta volt párját, ezért nem mondott igazat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szeretem még és bosszúból, hirtelen felindulásból csináltam, mert már megint a sok jóindulatú ember felhergelt. Napokon belül felfüggesztem az Instám, mert olyan dolgokat teszek és bántok meg másokat, és kihozzák belőlem ezt az undorító énem, ami nem is én vagyok! Ne haragudj rám, hogy megint mocskoltalak alaptalanul” – fogalmazott Insta-sztorijában Bea, hozzátette, soha senkit nem fog úgy szeretni, mint Fecsót.

Egyébként akkor nem mondhatott igazat a szőke szépség, amikor korábban azt írta, Fecsó mellett züllött a legtöbbet. Erre reagált ugyanis közösségi oldalán az milliomos üzletember:

„Mondtam kritikát, de azt kulturáltan tettem, és soha nem léptem át egy határt. És nem is fogok. Már csak a gyerekek miatt sem. Az alpári nyilatkozatokkal az ember csak maga alatt vágja a fát” – reagált az egészre Fecsó, aki Bea vallomását is megosztotta az oldalán.

Mint ismert, a páros azután ment szét, hogy korábban felröppent: Fecsó megcsalhatta a barátnőjét – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?