HŰHA

Fehérneműre vetkőzött Czippán Anett

A gyönyörű műsorvezető megmutatta, mivel nem elégedett a testével kapcsolatban.
  • Szerző: RIPOST

Nem mindennapi fotót osztott meg az Instagram-oldalán Czippán Anett. A gyönyörű műsorvezető elárulta, régóta küzd a narancsbőrrel, ami korábban sok nehézséget okozott neki a mindennapokban. Mára azonban megtalálta a megoldást arra, hogyan halványítsa el ezeket a hibákat. Anett ezt egy fehérneműs fotóval is bizonyította, rajongói pedig odáig voltak az őszinteségéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Mindenkinek van olyan testrésze, amit szeret és van olyan, amit ki nem állhat. Én 15 éves korom óta utálom, hogy minden a combjaimra rakódik. Sajnos a méreganyagok is. Legyünk őszinték! Manapság a narancsbőr sokunk testének már-már “része” lett, hiába igyekszünk odafigyelni az ételre és a mozgásra, valahogy csak nem akar szép sima lenni a bőrünk” – fogalmazott az Instagram-oldalán Anett.

Mindenkinek van olyan testrésze, amit szeret és van olyan, amit ki nem állhat. Én 15 éves korom óta utálom, hogy minden a combjaimra rakódik. Sajnos a méreganyagok is. Legyünk őszinték! Manapság a narancsbőr sokunk testének már-már “része” lett, hiába igyekszünk odafigyelni az ételre és a mozgásra, valahogy csak nem akar szép sima lenni a bőrünk. Ma már van bátorságom ilyen képet posztolni, mert rábukkantam a GUAM algát tartalmazó termékcsaládra. Sok krémet próbáltam eddig, de nekem ez vált be leginkább. Le a narancsbőrrel!!! @guammagyarorszag #szponzoralttartalom #guammagyarorszag @mrazik_orsolya_fotografus @nannisstyling

És ezeket olvastad már?