HŰHA

Bródy János színészként is helytáll, felállva ünnepelte a közönség

Különleges pillanatnak voltak szemtanúi azok, akik megnézték a Tied a világ! címû darab ötvenedik előadását a Játékszínben.
  • Szerző: Ripost

A tapsrend közben egyszer csak megjelent a színpadon a teátrum igazgatója, Bank Tamás egy tortával. Ezzel köszönte meg a darab szereplőinek: Feke Pálnak, Nagy Sándornak, Vecsei Lászlónak és az egy dal erejéig megjelenő Bródy Jánosnak, hogy mindig teltházas előadást csinálnak.

„Nagyon örültem, amikor megkerestek az ötlettel, hogy lenne egy előadás a mi dalainkkal fűszerezve – mondta a %%-nak Bródy János. – Külön meglepetés, hogy Szörényi Levente és én is kaptunk benne szerepet. Hol ő, hol én éneklünk egy dalt, még egy kis tánc és színészkedés is van benne. Nagyon szeretjük, ráadásul egy zenekar is van a színpadon, amiben Levente fia, Szörényi Õrs dobol.”

Arra a kérdésre, hogy lesz-e még Illés koncert, Bródy János határozott nemmel válaszolt.

„Az eredeti felállásból ketten már az égi zenekarban játszanak, így nem lesz több – árulta el a zeneszerző, dalszövegíró legenda. – Ezért is jó ez a darab, mert így emléket állítanak a zenekarnak, és még több generáció megismeri ezeket a dalokat.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?