HŰHA

Gyönyörű virágcsokorral lepték meg Bochkor Gábor exét, vajon kitől kaphatta?

Dr. Demeter Alexandra roppant kapós lett, amióta kiderült, hogy viszonya volt Bochkor Gáborral, a románc azonban két év után véget ért. Alexandrát azóta folyamatosan ostromolják, a minap még ajándékot is kapott. De vajon kitől?
  • Szerző: Doris

Tucatszámra kapja a leveleket dr. Demeter Alexandra, akiről nemrég derült ki, hogy két évig volt Bochkor Gábor barátnője, csakhogy a rádiós ezt nem vállalta fel, soha nem mutatkozott a nyilvánosság előtt a szemrevaló gyógyszerésszel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyönyörű virágcsokorral lepték meg Bochkor Gábor exét, vajon kitől kaphatta?

Fotó: Ripost

Végül szakítás lett a vége.

Alexandrának azonban nem kell búslakodnia, sorra kapja a leveleket, kis túlzással minden pasi őt akarja, kedvére válogathat.

Gyönyörű virágcsokorral lepték meg Bochkor Gábor exét, vajon kitől kaphatta?

Fotó: Instagram

„Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem” – magyarázta a Blikknek Alexandra.

Nos, Alexandra nemcsak leveleket, hanem egy gyönyörű virágcsokrot is kapott a hétvégén. Bár az rejtély, hogy kitől és miért kapta, a sok virág között bizony ott díszeleg egy szál vörös rózsa is, ami – mint tudjuk – a szerelem szimbóluma.

„Hétvégi meglepi köszöntő

- írta sejtelmesen az Instagramon a gyógyszerész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Demeter Alexandra (@demeteralexandra) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?