HŰHA

Berkinek üzentek az átvert sztárok, ezért drukkolnak neki

Különös szurkolócsapat sarkallja üzenetben győzelemre Berki Krisztiánt. Nem szívből szorítanak az izomcelebnek, csupán reménykednek...
  • Szerző: Buster

A legbátrabb páros második évadjának első részéből jól látszott, hogy Berki Krisztián próbál ismét irányító szerepet vállalni a Máltára utazott játékostársak között. Arra azonban nem számított, hogy - talán éppen az Ázsia Expressz után megszegett szava miatt - nem talál stabil szövetségesre.

Olyannyira nem, hogy Aurelio mesteri húzásával – amikor őt küldte párbajozni – megtapasztalhatta, milyen, ha átverik. Berki távozása a játékból ezúttal csak egy paraszthajszálon múlott, ugyanakkor most egy különös hármas fogat kezdett szurkolni azért, hogy megnyerje a TV2-n minden idők legkeményebb realityjét.

A Kulcsár Edina-Csuti, Megyeri Csilla-Zsolti és Pallavicini Zita-Cseke Katinka párosok most egy emberként szorítanak az izomcelebnek. Hogy miért? Nos, nem barátságból. Abban reménykednek, ha Krisztián győz, talán végre kifizeti az ország-világ előtt nekik ígért milliókat, amikre mindannyian éppen egy éve várnak.

"Mesteri húzás volt Aureliótól, hogy a megállapodás ellenére is Berkiékre tette a voksát, ezzel párbajba és a kiesés szélére sodorva őt."

Pont azt tette, amit nekünk is tennünk kellett volna, csak nekünk nem volt tapasztalatunk Berkivel.

"Mindenesetre minekünk ő a favoritunk, szurkolunk, mert, ha Máltáról is elhozza a tízmilliót, talán lesz pénze kifizetni a nekünk és a többieknek megígért összegeket”

– mondta lapunknak Kulcsár Edina férje, Csuti.

A %% napilap pénteki számában az átvert párosok további tagjai is megfogalmazták sajátos "hajrá üzenetüket" Berki felé.

És ezeket olvastad már?