HŰHA

Babakocsival kergette a tolvajt Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő kihasználta a múlt hétvégi jó időt és hosszú sétára ment kislányával.
  • Szerző: Ripost

Míg a hét hónapos Glória aludt a babakocsiban, Zsuzsi a padon élvezte a napsütést. Aztán elindultak hazafelé, de pár méter után az énekesnő észrevette, hogy elfelejtette magával hozni a táskáját. Amikor visszafordult, meglátta, hogy egy ápolatlan alak épp teszi bele a saját szatyrába…

Völgyi Zsuzsi Faceebook-oldalán osztotta meg rajongóival felháborodását. „Egy parkban leültem egy padra, és, miután elindultam, rájöttem, hogy ott felejtettem a táskám, benne az összes iratommal, pénzzel és egyebekkel" - írta az énekesnő.

Zsuzsi persze halálra rémült, hogy mihez kezd, ha valaki ennyi idő alatt ellopta a táskát. Sejtése majdnem be is igazolódott, hiszen látta, hogy egy férfi épp beleteszi a saját szatyrába azt, de előtte még alaposan megnézte, mennyi váratlan "ajándék" hullott az ölébe.

Talán épp emiatt sikerült Zsuzsinak visszaszereznie a táskát. Az énekesnő sosem volt ijedős fajta, így most sem kiáltott segítségért, inkább a tolvaj után eredt. Még az sem tartotta vissza, hogy mindezt babakocsival együtt kellett megtennie. Szerencséjére egy, a lábán alig álló alkoholista volt a tettes, így hamar utolérte. Rögtön meg is kérdezte, hogy véletlenül nem látta-e a táskáját. Amikor nem kapott választ, kipakoltatta vele a nála lévő batyut.

Utána szépen visszapakoltattam vele az összes dolgomat, átnézve a szatyra tartalmát, amiben egyetlen Unicum maradt…

Zsuzsit nagyon feldúlta az eset, de annak örült, hogy imádott kislánya semmit nem vett észre az egészből és hogy mindene meglett. Azóta sem érti, hogy tehették ezt vele, egy anyukával, akivel még a gyermeke is ott volt.

„Szerencsére Glóriának nagyon jó alvókája van, így még a futás és veszekedés sem keltette föl álmából" - kommentálta Zsuzsi.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?