HŰHA

Az utóbbi évek legdurvább válópere előtt állunk, Kim Kardashiannak hála

Kanye West elképesztő dolgokat írt ki az egyik közösségi oldalra a feleségéről, és ha mindez igaz, akkor durva válóperük lesz.
  • Szerző: The_M

Hiába a négy gyerek, Kim Kardashian és Kanye West házasságát már a 2014-es esküvőjük óta temetik az ismerőseik. Most pedig beigazolódni látszanak a jóslatok, legalábbis, ha hihetünk a Grammy-rekorder rappernek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

Kanye jó szokásához híven a Twitteren kezdett elképesztő eszmefuttatásba, ami most a feleségéről szólt. A hiphop-mogul azt állította a csörtében, hogy Kim megcsalta a Meek Mill nevű rapperrel, ezért ő azóta próbál elválni, de a modell és az anyósa nem engedik. Ellenben több orvost is felkértek már arra, hogy nyilvánítsák beszámíthatatlannak. Illetve azt is elárulta, hogy Kim az abortuszon gondolkozott, amikor az első gyerekükkel teherbe esett.

Ezeket a bejegyzéseket nagyjából fél óra elteltével törölte az amerikai elnöki székért is induló West, de a rajongók nagyon aggódnak érte. Ugyanis kiderült, hogy Kanye már elköltözött otthonról, mert tényleg félti magát Kimtől, illetve annak anyjától, Kristől. Egy bunkerben él a wyomingi birtokán a legjobb barátaival, teljesen elzárva a külvilágtól. A Kardashian-család pedig azt állítja, hogy Kanye hazudik, és csak kényszerképzetei vannak a pszichés problémái miatt.

De, ha West tényleg elindítja a válást, akkor mindkét oldalról hasonlóan durva vádak fognak napvilágot látni. Ezzel pedig sikerül majd a Johnny Depp, Amber Heard bírósági csatát is felülmúlniuk. Például azért, mert esetükben sokkal nagyobb a szétosztandó vagyon, no és közös gyerekeik vannak...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?