FÜLES

Egy pólóval akarta megfojtani feleségét Johnny Depp

Továbbra is kifogyhatatlan a színész és exneje tárháza, ha a durva történetekről van szó.
  • Szerző: The_M

Továbbra is menetrendszerűen megy egymás mocskolása Johnny Depp és Amber Heard között a bíróságon abban a perben, amit a színész indított a The Sun című napilap ellen rágalmazásért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A legutóbbi tárgyalási napon felolvastak egy részletet Amber naplójából, amiből kiderült, hogy már a nászútjukon is egyfolytában veszekedtek. A sztárpár az Orient Expresszen utazott a nászútra, és egyik hajnalban Johnny a pólóját kötélként csavarta Amber nyaka köré, hogy megfojtsa. Arról nem esett szó a naplóban, hogy mennyire volt komoly és kitartó a kísérlet.

Fotó: Northfoto

De a színésznő ellen is elhangzottak nem túl kedves információk. Az egykori asszisztense és Johnny testőre is azt vallotta, hogy Amber volt mindig az agresszívabb kettejük közül, és mindig ő kezdte a vitákat. Többször szemtanúi voltak, ahogy a férjét bántalmazza, míg fordítva soha nem láttak ilyet. De Depp egykori menyasszonya, Winona Ryder is a tanúk padjára ült, és elmondta, hogy vele soha nem volt agresszív expárja. Majd egy #MeToo aktivista válaszolt az ügyvédek kérdéseire, és a válaszaiból kiderült, hogy Los Angelesben Amber rossz természete elég közismert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?