HŰHA

Alig kapott levegőt, mentő vitte el Vajna Timit a forgatásról

Egy jet-skit vezető lányt alakít a Pappa Piában Andy Vajna felesége, de a forgatáson lebetegedett.
  • Szerző: Ripost

Magas volt a láza és hörghurutja lett. A feladatát ugyan letudta, de mire végzett, alig kapott levegőt.  Ezért a stáb úgy döntött, irány a kórház. De Timi ennek ellenére nagyon élvezte a forgatást.

A Pappa Pia kezdőjelenetében a jet-skis hölgy igéző pillantásával csábítja el az éppen klipforgatáson részt vevő Korda Györgyöt, aki véletlenül a vízbe löki szerelmét, Balázs Klárit. A vicces jelenetet több napig forgatták a múlt év nyarán.

„Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jet-skis vagyok"

- mondta a Lokál napilapnak Vajna Timi, aki minden nyáron megszenved betegségével-

"Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?