HŰHA

Alekosz egy patkány: Baukó Éva durván kitálalt egykori barátjáról!

Az egykori legjobb barátok nem győzik szidni egymást a nyilvánosság előtt, ráadásul perre is készülnek egymás ellen.
  • Szerző: ripost

Úgy tűnik, egy tízéves barátság ért végérvényesen véget Baukó Éva és Alekosz veszekedésével. A két valóságshow-sztár barátsága egy évtizeden át tartott, habár nem volt zökkenőmentes: többször is összevitatkoztak egymással, most azonban minden jel arra mutat, hogy ez a veszekedés végleges törést okozott a görög hős és a csinos modell számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Éva azután veszett össze Alekosszal, hogy a férfi állítólag nem adott meg neki egy százötvenezer forintos kölcsönt. Éva ezután kitálalt a barátjáról, aki perrel fenyegeti Évát.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze.
Fotó: TV2

„Ő egy patkány, aki mindig csak kihasznált, én meg évekig naivan mindig megbocsátottam neki. Megbántam, hogy adtam neki pénzt, főleg, mert én csak egyszer kértem tőle 30 ezret a villa után, de akkor sem adott” – mondta el a Blikknek Éva, aki úgy érzi, azért is aljas a barátja viselkedése, mert állítása szerint Alekosz csak hálás lehet neki.

„Mindent nekem köszönhet, az én hátamon kapaszkodott fel. Én a Life Tv-s reality műsort, a Van életünket sem akartam elvállalni, de addig könyörgött nekem, hogy mondjak igent, mert kell neki a pénz, amíg bele nem mentem. Aztán jött a fekete leves, kiírtak minket, mondván, Alekosz maníros viselkedése nem tévébe való, aztán úgy hallottam, mégis kikönyörögte a csatornánál, hogy a barátnőjével szerepelhessen” - fogalmazott a híresség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?