HŰHA

Dagad a botrány: Alekosz eldöntötte, beperli Baukó Évát

Baukó Éva nagyon durva vádakkal illette a görög származású valóságshow-hőst, amit Alekosz nem is hagyott szó nélkül!
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekoszt sokáig már-már legendás barátság fűzte Baukó Évához, de úgy tűnik, ez már a múlté! Kettejük háborúja egész pontosan csütörtök délelőtt kezdődött, amikor Baukó Éva azzal állt elő a Facebookon, hogy Alekosz nem kevesebb mint 150 ezer forinttal tartozik neki és köddé vált, nem lehet elérni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alekosz beperli Baukó Évát

Alekosz nem tűri, amit Éva állít róla (Fotó: Facebook)

Éva megelégelte a dolgot, és súlyos vádakkal illette a barátját. Másokat pedig figyelmeztetett, semmiképp, ne adjanak kölcsön a görög származású valóságshow-hősnek, aki Éva szerint tűzifára kérte a pénzt.

Alekosznak sem kellett több, a -nak reagált egykori jó barátja vádjaira. Eldöntötte: beperli Baukó Évát!

Alekosz beperli Baukó Évát

Keményen nekiment Alekosznak Baukó (Fotó: TV2)

Igen, valóban kértem kölcsön tőle 150 ezer forintot, amit március 15-i határidővel természetesen vissza is szolgáltatok nekik. Ahogyan azt már előzőleg megbeszéltük. A posztjában lévő egyéb információk, állítások és fotók, privát levelezésekkel kapcsolatban pedig hamarosan két boríték lesz a postaládájában. Az egyikben a pénz lesz, a tartozásom, a másikban pedig egy levél az ügyvédemtől, aki engem a Baukó Éva elleni polgári peres eljárásban képvisel majd. Döntésem végleges, és visszavonhatatlan. Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni” – kezdte a -nak felháborodottan Alekosz, aki azt is elmondta, szerinte mi állhat a háború hátterében.

„Egy tévéműsorban szerepeltünk, ám néhány hét forgatás után a csatorna úgy döntött, Évát lecserélik a barátnőmre, Cintiára. Ezért is posztolta az ő fotóját is! A per szempontjából ennek nincs jelentősége” – fogalmazott Alekosz.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?