HŰHA

Baukó Éva utoljára figyelmeztette Alekoszt, csattanós választ kapott

Új fejezetéhez érkezett a celebháború!
  • Szerző: Doris

Egyre fokozódik a feszültség Baukó Éva és Alekosz között!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Baukó Éva utoljára figyelmeztette Alekoszt, csattanós választ kapott

Kettejük háborúja még február végén kezdődött, amikor Baukó Éva azzal állt elő a Facebookon, hogy Alekosz nem kevesebb mint 150 ezer forinttal tartozik neki és köddé vált, nem lehet elérni.

Alekosznak sem kellett több, a -nak reagált egykori jó barátja vádjaira. Eldöntötte: pert idnít Baukó Éva ellen!

Igen, valóban kértem kölcsön tőle 150 ezer forintot, amit március 15-i határidővel természetesen vissza is szolgáltatok neki. Ahogyan azt már előzőleg megbeszéltük. A posztjában lévő egyéb információk, állítások és fotók, privát levelezésekkel kapcsolatban pedig hamarosan két boríték lesz a postaládájában. Az egyikben a pénz lesz, a tartozásom, a másikban pedig egy levél az ügyvédemtől, aki engem a Baukó Éva elleni polgári peres eljárásban képvisel majd. Döntésem végleges, és visszavonhatatlan. Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni” – háborgott akkor Alekosz, majd rendőrségi feljelentést is tett.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze
Fotó: TV2

Kettejük háborúja azóta új fejezetéhez érkezett. Egészen pontosan csütörtök délelőtt, amikor is Éva utoljára figyelmeztette Alekoszt arra, hogy nincs mese, mélyen a zsebébe kell nyúlnia

„Hétfőn március 15.! Alekosz állítása szerint, ami nem igaz, addig kapott határidőt, hogy visszafizesse a 150 ezer forintot, amit kikuncsorgott. Ez csak egy emlékeztetés, mert ahogy ismerem, ezt is elsunnyogná. Itt az ideje fizetni! 15. munkaszüneti nap, szóval, akkor előtte kérem, hogy rendezze a dolgot” – üzente Éva a Facebookon.

A megkereste Alekoszt, aki elegánsan mindössze ennyit felelt a „hadüzenetre”.

„Azzal az emberrel, aki a hatóságok előtt nem ismeretlen, nekem nincs dolgom. Régebben is hangot adtam neki, most is hangot adok neki, nálam zéró tolerancia van a bűnözőkkel szemben” – zárta rövidre határozottan Alekosz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?