HŰHA

Aggasztó hírek derültek ki Hujber Ferencről, így él most a színész

A botrányairól elhíresült sztárnak nem jött be a külföldi élet: itthoni kollégáival megszakította a kapcsolatot, és külsőleg is nagy változáson ment keresztül.
  • Szerző: ripost

Hónapok óta ismét Magyarországon él Hujber Ferenc, ám a hírek szerint sincs jól.

A színészt egy budapesti aluljáróban látják szinte mindennap, de ő láthatóan egyáltalán nem keresi a reflektorfényt, ráadásul nincs jó formában: a szemtanúk szerint megőszült és lesoványodott.

"Már nem vagyok közszereplő. Élek, minden rendben van velem, de ne keressenek. Nem érdekel már semmi" - mondta a Story magazin munkatársának, majd bontotta a vonalat.

Pedig egy éve még biztatóak voltak a jelek, úgy tűnt, hogy elfelejtve a régi botrányokat, végre új életet kezdhet. Kanadába költözött, és egy ideig kiegyensúlyozottnak tűnt a színész élete, valami mégsem működött

Néhány hete ráadásul kiderült, hogy hivatalosan is elváltak feleségével, Cynthiával, aki hónapok óta boldog párkapcsolatban él egy másik férfivel.

Most úgy tűnik, semmi nincs rendben Hujber körül, aki nemcsak a nyilvánosságot kerüli, hanem az összes színészkollégájával is megszakított minden kapcsolatot. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?