HŰHA

A nyílt utcán vette üldözőbe egy banda Rékasi fiát

A 18 éves Zsigmond egy bajban lévő lánynak próbált meg segíteni, de végül őt vette üldözőbe a banda.
  • Szerző: Ripost

Hétfő este a barátnőjével tartott hazafelé Rékasi Zsigmond, amikor a fővárosi Széll Kálmán téren arra lett figyelmes, hogy egy banda egy védtelen lányt inzultál – írja a Blikk. A fiú azonnal odasietett, hogy segítsen, ám így ő maga került bajba.

Bandába verődött 4-5 cigány fiút láttam, akik közül az egyik a karja alá fogta a lány fejét, és a hasát ütötte” – írta Facebook oldalán Zsigmond, aki azonnal közbelépett. „Mi a f.szt bámulsz?! Kopasz g.ci kurva! Húzz a k.rva anyádba!” – kiabáltak rá a színész fiára elmondása szerint. Zsigmond elsietett a helyszínről, főleg, hogy barátnője várt rá az út túloldalán. Végül egy buszra pattantak fel, ahol az egyik utas és a sofőr is észrevette, hogy a banda fel akar szállni Zsigmondék után a buszra, megakadályozták azt, és elindultak.

Rékasi fia végül nem ment el a rendőrségre, és feljelentést sem tett, színész apja viszont úgy fogalmazott a Blikknek, hogy megtette az óvintézkedéseket, igaz, az nem derült ki, hogy miről is van szó pontosan.

„Büszke vagyok Zsigmondra, amiért meg akart védeni egy bántalmazott nőt. De most féltem, mert arra jár haza, és a bosszúszomjas csürhe vadászhat rá a történtek után. Szerencsére a kapcsolataimnak köszönhetően megtettem már az óvintézkedést, hogy a fiam és ezzel mások is egy ideig biztonságban legyenek útközben” - nyilatkozta a színész a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?