HŰHA

Anyaszült meztelenül mutatta meg a testét A nagy pénzrablás bombázója

Micsoda látvány!
  • Szerző: Doris

Ahogy a mondás tartja, annak idején a nagy háborúk, hadjáratok mind a nők miatt robbantak ki. Nos, A nagy pénzrablásból megismert María Pedraza miatt pedig biztosan sokan belevágnának egy-egy kockázatos bankrablásba!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anyaszült meztelenül mutatta meg a testét A nagy pénzrablás bombázója

Fotó: Instagram

A 25 éves madridi színésznő ugyanis álomszerűen néz ki, és ezt vélhetően tudja is magáról, nem áll ugyanis távol tőle a pucérkodás. De az vesse rá az első követ, akiből ez a látvány nem vált ki semmit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

María Pedraza (@mariapedraza_) által megosztott bejegyzés

Ha létezik egyáltalán ilyen személy...

A nagy pénzrablás egy 2017-ben bemutatott spanyol bűnügyi drámasorozat, amit Álex Pina eredetileg két egységből álló minisorozatnak tervezett. Az első, 15 epizódos évadot az Antena 3 csatorna sugározta 2017. május 2-től november 23-ig. Még ezen év végén a Netflix megszerezte a sorozat nemzetközi streaming jogait, majd újravágta a sorozatot 22 rövidebb epizódra, amit világszerte kiadott 2017. december 20-án és 2018. április 6-án. Ekkor jelentősen megnövelt költségvetéssel 16 epizód erejéig folytatta a sorozatot. A harmadik, 8 epizódos rész 2019. július 19-én jelent meg. A negyedik rész 2020. április 3-án jelent meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?