FÜLES

Bevonult a börtönbe Hien féltestvére

A New Yorkban élő énekesnő féltestvére már berendezkedett a börtönben, ahol a következő másfél évet tölti majd. Ezt gondolja az ítéletről...
  • Szerző: Buster

A bíróság még februárban hozta meg másodfokú ítéletét az évek óta zajló, bűnszervezetben elkövetett embercsempészési ügyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hien

A Vietnámban szökésben lévő családfő 5 évet kapott, míg Hien édesanyjára 2 millió forintos büntetést szabtak ki. Az énekesnő féltestvérérét pedig 2 év fegyházbüntetésre ítélték. A fiatalember néhány hete be is vonult az egyik fegyintézetbe, ahol nagyjából másfél évet tölt majd, hiszen az előzetesben leült fél évet is beszámítják a büntetésébe.

„A fiú a körülményekhez képest jól van, sikerült beilleszkednie és hamarosan munkát is vállal majd a börtönben. A járványhelyzet miatt jelenleg nem találkozhat a családjával, de havonta kétszer Skype-on beszélhet velük” - árulta el lapunknak dr. Tran Dániel. „Ügyfelem elfogadta az ítéletet és rendben be is vonult, ugyanakkor továbbra is fenntartja, hogy ártatlan az embercsempészési ügyben. Őt ugyanis megvezették, hiszen szinte még gyerek volt az események lezajlásának idején”- tette hozzá a védő.

És ezeket olvastad már?