SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Győzi titokban nyomozott lánya pasija után

Gáspár Győző ma már szinte fiaként tekint kisebbik lánya barátjára. Rengeteg időt tölt Krisztiánnal, aki szerinte a tökéletes vőjelölt...
  • Szerző: Buster

Gáspár Győző saját bevallása szerint is az a fajta lányos apuka, aki szíve szerint vállra vetett vadászpuskával várná a kérőket. Nem véletlen tehát, hogy kisebbik lánya udvarlója egy olyan időpontot választott a háztűznézésre, amikor a családfő nem volt otthon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Győző és Krisztián

Gáspár Győző jóban van Virág szerelmével... Fotó: Life TV

Először Bea ismerte meg a fiút...

„Amikor Krisztián először lépte át a házam küszöbét, én éppen egy távoli színpadon álltam a Romantikkal. Csak Bea volt otthon és később hívott, hogy nálunk járt. Én persze abban a pillanatban átnéztem a közösségi felületeit, gyakorlatilag lenyomoztam őt„- kezdte a Life TV, Ébredj velünk! című műsorában a roma showman, akit Krisztián is elkísért a stúdióba, hiszen azóta szinte összenőttek.

Gáspár Győző és Krisztián

Gáspár Győző ma már fiaként tekint Krisztiánra... Fotó: Life TV

Krisztián tartott a családfőtől...

”Krisztián végül eljött hozzánk és személyesen is bemutatkozott, és azonnal azt éreztem, hogy Ő lesz az, aki Virágnak tökéletes párja lesz. Tulajdonképpen éppen a Life TV-nek köszönhetem, hogy közel kerültünk egymáshoz, mivel a Vacsorakirály alatt ő vitt engem mindenhová. Kicsit olyan, mintha lenne egy fiam, amiért nagyon hálás vagyok„- mesélte Gáspár Győző, akitől eleinte tartott a vőjelöltje.

”A helyzet az, hogy nem véletlenül Bea asszonynak mutatkoztam be először. Győzőtől kicsit féltem, de a félelmem alaptalannak bizonyult. Hamar jóban lettünk...„ - mondta Krisztián, aki a Gáspár család mellett megismerkedett az ismertséggel járó világgal is, hiszen belecsöppent a Life TV-n futó Van életünk című műsorba.

Győző egy percet sem aludt azon az éjjelen, amikor Krisztián először maradt náluk...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?