SHOWBIZ

Kiborult, és a sürgősségire akarta vitetni magát Gáspár Győző

Gáspár Győző az éjszaka közepén riasztotta fel a családját, hogy rosszul van és orvosra van szüksége.
  • Szerző: szbd

Kiborult, és a sürgősségire akarta vitetni magát Gáspár Győző – derül ki a LifeTV saját gyártású műsorában, a Van életünkben. A showmannél az verte ki a biztosítékot, hogy rajta kívül Bea asszony és Evelin is áldását adták az ötletre, hogy Virágnál aludjon az udvarlója. Bár Győző nagyon csípi Krisztiánt, hamar nemtetszését fejezte ki a témával kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győzike teljesen kiborult

Győzike teljesen kiborult
Fotó: LifeTV

„Álljon meg a világ. Cigányok vagyunk. (...) Amíg Isten házába el nem visz, addig nem alszik itt. Ennyi” – fakadt ki lányának Győzike, aki nagy nehezen, de aztán mégis megengedte, hogy Krisztián náluk töltse az estét. Nem is aludt egy szemernyit sem, és hiába próbálta Bea asszony nyugtatgatni, a showman még jobban belehergelte magát a témába.

„Idegbe voltam, nem tudtam vacsorázni, és ezért aludni se. Megmondom őszintén, itt volt Krisztián és frusztrált, hogy mi van. (..) A fejem belefájdult, tabletta meg nincs, hogy bevegyek. Kikészülök” – magyarázta a műsorban Győző, aki nem sokkal később azzal riasztotta fel a családját, hogy rosszul van, és orvosra van szüksége.

„Vigyen már be valaki a sürgősségire. Rosszul vagyok, szédülök, hányingerem van” – kiabálta az éjszaka közepén Győző.

Hogy mi történt ezután, kiderül kedden 19 órától a LifeTV-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?