FÜLES

Zsarnok neje miatt lett öngyilkos Robin Williams!

Végre kiderül az igazság. Erőszakos neje kergette halálba a világ egyik legnagyobb mûvészét. Aki bár depressziós volt, milliókat nevettetett meg. Csak önmagán nem tudott segíteni.
  • Szerző: Ripost

Lassan egy éve nincs köztünk már Robin Williams, de még mindig sokakat foglalkoztat, hogy miért kellett ilyen tragikusan véget érnie az életének. A RadarOnline például talált egy családhoz közeli forrást, aki végre betekintést engedett Robin magánéleti titkaiba.

Felesége zsarnokoskodott felette

Azt már tudtuk korábban is, hogy Williams valószínűleg az anyagi problémái, a káros szenvedélyek, a pszichés betegség és a kezdődő Parkinson-kór miatt döntött az öngyilkosság mellett. De volt még egy fontos problémahalmaz, amit nem tudott kezelni és megoldani. A neje zsarnoksága...

Susan Schneider ugyanis csak megjátszotta, hogy mennyire imádja az Oscar-díjas színészt. Miközben a legkevésbé sem érdekelte, hogy mi van a férjével, csak az motiválta, hogy rátegye a kezét még megmaradt vagyonára. Ezért teljesen elszigetelte Robint a korábbi házasságaiból született gyerekeitől, valamint a barátaitól is.

Amikor pedig kiderültek Williams pszichés betegségei, megpróbálta beszámíthatatlanná nyilváníttatni. Ha ugyanis nem tud önállóan megfelelő és átgondolt döntéseket hozni, akkor a pénzét sem kezelheti. Vagyis a vagyon teljes felügyeleti joga Susanra szállt volna.

Rettegett

A színész ezért folyamatos félelemben élt. Félt, hogy ha a Parkinson-kór és a depresszió még jobban eluralkodik rajta, akkor teljesen ki lesz szolgáltatva feleségének. A gyerekeit pedig soha többé nem láthatja. Házasságuk és élete utolsó hónapjaira ezért teljesen elveszítette a Susanba vetett bizalmát, és gyakorlatilag külön éltek, igaz ugyanabban a házban. De amíg Robin próbálta összeszedni magát  orvosai segítségével, az önző  feleség vígan nyaralgatott, és élte az életét.

Ez adhatta meg a végső lökést Williamsnek, hogy nincs más kiút, csak ha eldobja az életét...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?