FÜLES

„Ilyen balesetem soha életemben nem volt” – Vitray Tamás súlyos anyagi kárral számolhat

A híres tévés egyre jobban érzi magát balesete után. Inkább anyagilag viseli meg a baleset, de a jövőben sem tervezi abbahagyni a vezetést.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, néhány nappal korábban autóbalesetet szenvedett Vitray Tamás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár a saját lábán szállt ki a kocsijából fájdalmakkal küzd a tévés legenda. A kórházban szerencsére nem találtak komolyabb bajt, így rövid időn belül távozhatott, akárcsak a balesetben érintett másik sofőr is.

Vitray Tamás autóbalesetet szenvedett

Olyan gyorsan zajlott a baleset, hogy a legendás tévésnek nem volt ideje sokkot kapni
Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

„Ötvennyolc éve van vezetői engedélyem, de ilyen horderejű balesetem soha életemben nem volt. Arrafelé (az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében – a szerk.) még a régi szabály élt a fejemben, hogy elsőbbséget kell adnom, és kanyarodhatok, de ez megváltozott. Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem” –kezdte a Borsnak Vitray Tamás, aki nem is gondol arra, hogy ne vezetne többet.

Az egykori sportriporter szerencsére napról napra jobban van, már bordafájdalmai sem gyötrik annyira. Vitray Tamás az ütközés miatt nem kapott sokkot, de a karambol okozta költségek miatt annál inkább. Hiszen casco biztosítás hiányában önerőből kell megjavíttatnia a kocsiját.

„Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé. Azonnal kiszálltam, átmentem a másik autóhoz, és azzal foglalkoztam, hogy mi van a másik autó sofőrjével. Rögtön kérdezgettük egymást a kedves kis hölggyel, aki ránézésre a lányom lehetne, hogy ki hogy van, és elnézést kértem tőle” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a tévés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?