FÜLES

Váratlan fordulat: Ez történik Klapka üresen álló üzletházával

Vajon mit szólna ehhez az Aranyember, aki napra pontosan két évvel ezelőtt aludt el örökre?
  • Szerző: Doris

Meglepő látvány fogadta a %% munkatársát Klapka György egykor legendás, Vámház körúti üzlete előtt. A sokáig lehúzott redőnyökkel, üresen álló zálogház ajtaját belülről kinyitották, és bár a rács még le volt engedve, így is be lehetett látni.

A változás nem véletlen, a Klapka-birodalom volt ékkövének új bérlője akadt! Vajon mit szólna ehhez az Aranyember, aki napra pontosan két évvel ezelőtt aludt el örökre?

Megtörni látszik a Klapka-üzletházat sújtó átok! A semmiből felbukkant ugyanis egy rejtélyes bérlő, aki elhatározta: kezd valamit a sokáig üresen álló, szomorú látványt nyújtó helyiséggel. De vajon ki lehet ő, és mi lesz az üzletház sorsa?

Nos, bár ez egyelőre talány, a friss képeken jól látszik, hogy a munkálatok már elkezdődtek. Bekukkantottunk a rácson, és láttuk, hogy az egész helyiség tele van fekete zsákokkal, törmelékekkel.

Ottjártunkkor ugyan épp egy munkás sem dolgozott, nem lenne meglepő, ha néhány hét leforgása alatt már új fényében tündökölne az üzlet, és a 2017. január 4-én elhunyt Aranyember ikonikus, negyed évszázada ott díszelgő cégere végleg lekerülne a homlokzatról. Megpróbáltuk kideríteni, vajon ki bérelhette ki a helyiséget, ezért felhívtuk azt a befektetőt, aki nyáron megvette az üzletházat.

Hogy pontosan mit válaszoltak megkeresésünkre, az kiderül a %% pénteki lapszámából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?