FÜLES

Eltávolodott egymástól Vajna Timi és imádott nagyija

Míg korábban elválaszthatatlan volt nagymama és unokája, addig mára alig beszélnek. A Bors kiderítette, mi történt Vajna Timi és Marika néni között.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy évvel ezelőtt Vajna Timi legfőbb bizalmasa még a nagymamája volt, aki mindig ott állt mellette. Andy Vajna halála után is sokáig ő támogatta a gyászoló örökösnőt, sőt az üzleti döntéseiben is sokat nyomott a latba a nagyi véleménye. A fiatal, jóképű milliomos fiú, Zoli közeledésével azonban Marika egyre inkább a háttérbe szorult. Mára pedig nagymama és unokája nagyon eltávolodott egymástól...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eltávolodott egymástól Vajna Timi és a nagymamája

Eltávolodott egymástól Vajna Timi és a nagymamája (Fotó: Instagram)

„Sajog a lelkem, mert Timi hiányzik nekem. Ő az első szülött unokám, és ezzel szerintem sok mindent elmondtam… Utoljára ősszel találkoztunk, mikor a dédunokám megszületett, azóta nem láttam. Néha e-mailezünk, de nem nagyon keres, megorrolt rám, mert én bizony nem kertelek, kimondom, amit gondolok” – árulta el a Borsnak Marika.

Hogy mi okozta Timi és nagymamája eltávolodását, és hogy a nagyi mit nem nézett jó szemmel, a Bors csütörtöki lapszámában és a BorsOnline-on elolvashatja.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?