FÜLES

Szabó Ádám: Nincs miről beszélnünk Tóth Andival!

A fiatal harmonikás a szakítás óta nem beszélt egykori párjával, Tóth Andival. Szabó Ádám szerint ugyanis már lefutott meccs a kapcsolatuk.
  • Szerző: Ripost

Sokan ma is csak találgatják, hogy mi vethetett véget Szabó Ádám és Tóth Andi kap­csolatának, egy azonban bizonyos: csúnyán zárult az egykori szerelmesek románca. A Sztárban sztár versenyzői két év együttlét után döntöttek a szakítás mellett, el­válásuk okáról pedig azóta is mind a ketten hallgatnak. A harmonikás szerint nincs visszaút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Igazából nincs miről be­szélnünk Andival, de ez egy szakítás után szerintem normális, nincs mit erről mondanunk. A Sztárban sztár alatt sem szoktunk kommunikálni, legfeljebb lefutjuk a kötelező köröket, és a produkció után gratulálunk egymásnak„ – vallja be a Borsnak a fiatal zenész, aki Tóth Andin kívül egyébként mindenkivel jó kapcsolatot ápol a csapatból, a fiú versenyzőkkel pedig már az első pillanatban egy hullámhosszra került.

Fotó: Végh István / Bors

„Gyakorlatilag nincs olyan versenyző, akivel ne beszélgetnék, a fiúkkal pedig még segíteni is szoktuk egymást. Azt gondolom, hogy nagyon jó kis csapat jött itt össze, és egyáltalán nincs közöttünk rivalizálás. Inkább támogatjuk egymást, és mindig őszintén elmondjuk a véleményünket az adott produkcióról” – taglalja Ádám, akinek a verseny során a szövegtanulás okozza a legnagyobb kihívást, nemhiába bukott már bele az egyik produkciója szövegébe.

„Tény, hogy abszolút hallásom van, úgyhogy egy-egy zenét, dallamot sokkal hamarabb vissza tudok játszani, mint szöveget tanulni. Főleg, ha olyan nehéz feladatról van szó, mint az e heti feladatom„ – zárja lapunknak Szabó Ádám, akinek átalakulását vasárnap este 18.50-tôl tekinthetik meg a TV2 Sztárban sztár című műsorában, ahol ezúttal Rúzsa Magdi dal­premiere lesz a mûsor extra produkciója.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?