FÜLES

Súlyos beteg Madonna, a koncertjeit is le kellett mondani

Heves fájdalmaira hivatkozva Madonna lemondta három bostoni koncertjét.
  • Szerző: Ripost

Le kellett mondani három koncertjét is a pop királynőjének, mivel heves fájdalom gyötri. Madonna azt nem közölte, miért vannak fájdalmai.

Fotó: AFP

Azonban Madame X elnevezésű turnéja egy San Franciscó-i fellépésén a rajongóknak elmondta, „ínszalagszakadása van és fáj a térde”, emiatt októberben is néhány napos kényszerpihenőre szorult már.

Legutóbbi, Los Angeles-i koncertje után a közösségi oldalára posztolt képen „szokás szerint jeges fürdőt vesz, hogy többféle sérülését” kúrálja, egy korábbi videóján pedig jobb combján látszott fájdalmasnak tűnő zúzódás.

„Kérlek, bocsássatok meg a váratlan fordulat miatt. Olyan sok örömöt ad minden este fellépni a műsorommal, és egyfajta büntetés számomra lemondani azt. De a fájdalom, amit jelenleg átélek, iszonyú, így muszáj pihennem és követnem az orvosok utasításait, hogy erősebben és jobban térhessek vissza” – írta Instagram-posztjában Madonna.

Please forgive this unexpected turn of events. Doing my show every night brings me so much joy and to cancel is a kind of punishment for me but the pain I’m in right now is overwhelming and I must rest and follow doctors orders so i can come back stronger and better and continue the Madame ❌ journey with all of you. #madamextheatre

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?