FÜLES

Sosem látott felvételek II. Erzsébetről, így bulizik önfeledten a királynő

Az Egyesült Királyság uralkodója zárt körű bálokat szokott szervezni, amelyekről eddig még nem láthattunk felvételeket, de ez most megváltozott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

II. Erzsébet királynő minden évben a skót felföldre utazik, hogy pihenjen és a családjával töltse az időt. Ilyenkor rendezi meg a Ghillies Bált is Balmoral személyzetének és a helyi közösség többi tagjának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Most az egyik ilyen éves bálról kiszivárgott egy felvétel, amely még a kilencvenes években készült.

A királynő gyakran októberig tartózkodik Balmoralban, a bált pedig a nyári szünet vége felé szokta megrendezni. A felvételen, amely a feltételezések szerint 1991-ből származik, II. Erzsébet nevetgélve táncol Károly herceggel, Diana hercegnővel és András yorki herceggel.

A clip of the event that The Duke of Cambridge *most likely* attended while he was in Scotland for a few days last week! As I mentioned yesterday, the Ghillies Ball is an annual event The Queen hosts at Balmoral Castle for her family, neighbors, and staff as a way to say thank you before she returns to London in early October! This clip is in 1990 and from a documentary about Balmoral so it’s definitely not the norm for pictures or videos to ever surface. And yes, picturing Prince William dancing like this is hilarious and I highly recommend it 😂 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 - Lots asked me yesterday why Kate didn’t attend and to me it’s pretty obvious it’s because of the kids. William and Kate don’t really like leaving them a lot so having one parent with them is what they usually do! I think she’ll join him later on when the kids are older, but right now she’s enjoying time with her babies. ☺️♥️ - Have a wonderful start of your week everyone! ✨ ———————————————- #britishroyalfamily #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis

A videó egy pontján a királynő a csoport közepén táncol, körbeveszi őt a család, Anna hercegnő, Fülöp herceg és az Anyakirályné is.

A rendezvény mindig zárt körű, de úgy tűnik, hogy abban az évben a BBC stábját is beengedték, és abból a felvételből szivárogtattak most – írja a The Sun.

címkék:
És ezeket olvastad már?