FÜLES

Sipos F. Tamás is elkapta a koronavírust: Átment rajtam a betegség!

Enyhe tünetekkel vészelte át a koronavírust Sipos F. Tamás! Bár a zenész nem csináltatott tesztet, a panaszai alapján biztos volt benne, hogy nem a náthát kapta el.
  • Szerző: Ripost

Sipos F. Tamás szerint ő, és a családja is elkapta a koronavírust! A népszerű zenész pár hete kezdte el tapasztalni magán a betegség tüneteit, és mivel a koronavírus panaszai közül szinte mindegyik jelentkezett nála, így egyértelművé vált számára, hogy ő sem úszta meg a betegséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére Tamás immunrendszere elég erős volt hozzá, hogy legyőzze a kórt, így most már csak egy kellemetlen emlékként gondol vissza erre az időszakra.

Fotó: Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

„Már nem tartok a vírustól! Igazából át is ment rajtam... Egy hónapja én is megbetegedtem, elkaptam a koronavírust. Ezt abból gondolom, hogy tapasztaltam magamon a vírus tüneteit. Szerencsére nem vert annyira a földhöz, enyhe lefolyású volt az egész. Úgyhogy bátran kijelenthetem, hogy a velem egy háztartásban élők, és én is benne voltunk ebben a történetben, de megúsztuk. Átment rajtunk” – kezdte a -nak az énekes, aki azonnal önkéntes karanténba vonult ahogy tapasztalta a tüneteket. Tamás elárulta, még az ajtón sem lépett ki, és senkivel sem volt hajlandó találkozni.

„Lett volna jó pár meghívásom, de természetesen ezeket mind lemondtam, nem mentem el. De természetesen betartottuk az összes óvintézkedést, odafigyeltünk, hogy tőlünk még véletlenül se kaphassa el senki. Még az ajtón sem léptünk ki. Viszont a tesztet nem csináltattuk meg. Hallottuk mennyire leterhelt a sok tesztelés miatt az egészségügy, és mire megkaptuk volna az eredményt, már vége lett volna a karanténunknak” - jelentette ki Tamás, aki azóta teljesen meggyógyult, semmilyen tünetet sem tapasztal már magán.

 

Két kezével újította fel a lakását

Sipos F. Tamás az önkéntes karantén alatt sem unatkozott, házimunkával foglalta le magát. Többek között felújította a lakását is.

„Minden olyan dolgot megcsináltam, amit eddig halasztgattam. Ecsettel, hengerrel, kalapáccsal, vésővel nekiálltam és megoldottam mindent. Kifestettem a konyhát, kicsempéztem a fürdőszobát, de ha nincs ez a járvány, én akkor is szeretek ilyesmiket csinálni. Mekk Elek hozzám képest kezdő srác„ - mondta lapunknak a Raktárkoncert után az énekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?