FÜLES

Sáfrány Emese drámai vallomása: „Majdnem egy hónappal hamarabb született ”

Közel egy héttel ezelőtt tudatta rajongóival Emese, hogy megszületett a kisfia, de máris visszanyerte alakját.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, megszületett Sáfrány Emese első gyermeke, a kis Nolen. A szülők számára kisfiuk születése volt életük legboldogabb pillanata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ádám mindvégig a vajúdó kismama mellett volt, és bár nem volt betervezve, hogy ő vágja el a köldökzsinórt, az ott átéltek még ezt is megváltoztatták…

Bár Emese nem diétázik, mégis szinte egy hét alatt sikerült visszanyernie a szülés elôtti formáját

Fotó: Instagram

„Hosszú vajúdásom volt, más helyett nem tudok véleményt alkotni, de minden másképpen alakult, mint ahogy azt elképzeltem. Miután hirtelen elmúltak a fájdalmaim, akkor tudtam csak igazán belegondolni, hogy megszületett és már ott van velem a kisfiam” – mesélte a Borsnak Emese.

Az újdonsült édesanya egyébként hihetetlen szerencsés alkat, hiszen alig egy hét alatt diéta nélkül eltűnt a pocakja és fájdalmai sincsenek. Véleménye szerint egy-két hét és teljesen visszanyeri majd a terhesség előtti formáját.

Egy hete adott életet kisfiának
Fotó: Instagram

„Mindhármunknak új ez a helyzet, nekünk pedig sok olyan feladat van, amivel először találkozunk. Ehhez képest szépen haladunk. Mégis kicsit váratlanul ért az érkezése, hiszen majdnem egy hónappal hamarabb született, ezért nem tudtunk úgy felkészülni, ahogy azt terveztük. Amíg én kórházban voltam, anyukám, a nővérem és Ádám csinált meg mindent az érkezésünkhöz. Épp költözés előtt állunk, úgy szerettük volna, hogy Nolent már oda vigyük haza, de egy kicsit másképp alakult” – mondta a légtornász a lapnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?