FÜLES

Rendőrt hívott a szomszédja Varga Viktorra

Egyre feszültebb a viszony Varga Viktor és egyik szomszédja között! Az énekes elmondása szerint hiába próbál alkalmazkodni a közösséghez, az egyik lakó bosszúhadjáratot indított ellene.
  • Szerző: Ripost

Varga Viktor lételeme az alkotás, ám kreativitását mostanában nem tudja kiélni. Lapunk információja szerint az extravagáns énekes az életvitele miatt többször is vitás helyzetbe került az egyik szomszédjával, nézeteltérésüket pedig azóta sem tudták rendezni. Sőt, úgy tűnik, egyre inkább eldurvul a helyzet közöttük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pár hete Viktor azzal szembesült, hogy valaki tojásokkal dobálta meg az autóját. Szerinte az egyik lakó lehetett az, aki így szeretne bosszút állni rajta. A művész úgy érzi, hiába próbál alkalmazkodni a lakóközösséghez, az egyik szomszédjának nem tud megfelelni, ugyanis már egy apró zaj miatt is kihívja rá a rendőröket.

Fotó: Markovics Gábor

„Zenész vagyok és dalokat komponálok. Ez valóban járhat minimális zajjal, de ezekre mindig fényes nappal kerítek sort. Ezzel senkinek nincs problémája egyetlen lakót kivéve, aki nem tudja elviselni, hogy élem az életem. Volt olyan hét, amikor mindennap bekopogott hozzám, mert szerinte túl hangos vagyok. De tudom még fokozni: rendőrt is hívott rám” – kezdte lapunknak Viktor, aki nagyon meglepődött, mikor éjszaka becsengettek hozzá, és rendőrökkel találta szembe magát. Szerencsére az énekes jól jött ki a szituációból. Miután látogatói meggyőződtek arról, hogy Viktor semmiféle bűnt nem követett el, elbúcsúztak el tőle. Ám úgy tűnik, ez volt az utolsó csepp a pohárban, a művész költözni akar.

A részletekért keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?