FÜLES

Felháborodtak a rajongók: durván nekimentek Radics Giginek

Az énekesnő a velencei kiruccanásáról töltött fel egy fotót Instagram-oldalára, ám nem biztos, hogy erre a reakcióra számított.
  • Szerző: RIPOST

Egyre rosszabb a helyzet Velencében, ahol tengervíz szinte ellepte a várost. Az áradás hatalmas károkat okozott, ráadásul emberéletet is követelt. A polgármester ezért úgy döntött, a lakosok és a turisták biztonsága érdekében, ideiglenesen lezárja a város főbb nevezetességeit, hiszen az árvíz fenyegetettség még mindig nem múlt el. Ennek ellenére utazók ezrei akarnak ellátogatni Velencébe, múlt héten például Radics Gigi is ott járt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A látogatásról az énekesnő természetesen töltött fel fotót az Instagram-oldalára, ahogy a Szent Márk téren mosolyogva ácsorog a vízben, ám rajongói tetszését ez nem igazán nyerte el. Követői szerint meggondolatlan dolog volt Gigitől, hogy egy ekkora katasztrófáról egy boldog képet posztol.

„Úgy érzem ez egy nem túl átgondolt poszt. Tisztában vagy ennek a jelenségnek a hátterével?! Szeretheted és meg is becsülheted az életedet, mert neked ez csak egy vidám pillanat volt, míg sok másik embernek tragikus és akár sorsfordító!” – írta az énekesnő egyik követője, akinek véleményében rengetegen osztoztak, és azt tanácsolták neki, távolítsa el fényképet.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?