FÜLES

Prostibotrány: dúsgazdag török rendelte meg a magyar szépséget

A Magyarország Szépe közönségdíjasa bevallotta a rendőröknek, hogy valóban pénzért tett a kedvére egy férfinak. Ráadásul úgy közvetítették az erotikus munkára, hogy még be sem töltötte a 18-at.
  • Szerző: BDF

Amint a %% is megírta, Dézsányi Biankától, a Magyarország Szépe verseny közönségkedvencétől elvették a díját. Miután kiderült, hogy a fiatal lányt évekkel ezelőtt tanúként hallgatták ki a R. Lajos-féle prostibotránnyal kapcsolatban.

A Blikk birtokába került rendőrségi dokumentumok szerint az akkor 17 éves lányt egy milliárdos török kuncsaft rendelte meg 2011-ben. A lap információi szerint R. Lajos szervezte meg a kiutazást, ő küldte el Bianka fotóját a megrendelőnek is. Ám a lány nem volt hajlandó utazni, így füstbe ment az üzlet.

Ekkor még sem a szexguru, sem Bianka nem tudott arról, hogy a rendőrség is megfigyelte őket: rögzítve lett többek között az a beszélgetés is, amelyben R. Lajos megpróbálta rábírni a törökországi munkára a fiatalkorú lányt.

"A hölgyet tanúként hallgattuk ki, ekkor árulta el, hogy egyszer ki is közvetítették erotikus munkára a fővárosban. Ezután vált a vád tanújává. Bian­ka kérte, hogy ne fedjék fel kilétét, de nem maradhatott sokáig titokban az, hogy kiről van szó. A bíróság ugyanis nem tudott eltekinteni a személyes meghallgatásától, így a tárgyalóteremben lelepleződött, amikor a bíró előtt kellett vallania" - árulta el egy hatósági forrás.

A lap megkereste a Magyarország Szépe verseny háziasszonyát, Sarka Katát, aki elárulta, a továbbiakban semmilyen kapcsolatot nem kíván fenntartani a közönségdíjas hölggyel. Elmondta, hogy nem tudott arról, hogy az ügyben büntetőeljárás folyik.

A különdíjat felajánló szponzor még nem döntötte el, hogy visszavonja-e felajánlását.

"A verseny zsűrije és a vezetőség azonban afelé hajlik, hogy a közönségdíjat kapja meg a második legkedveltebb hölgy" - nyilatkozta Kata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?