FÜLES

Pécsi Ildikó megérezte férje halálát: így búcsúzott el Szűcs Lajostól

A végzetes napon tudta a színésznő, hogy többé már nem fog hazatérni imádott férje.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, hosszan tartó betegség után vasárnap reggel elhunyt Szűcs Lajos (76) olimpiai bajnok labdarúgó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás sportolónak utolsó kívánsága az volt, hogy kíméljék meg feleségét attól a fájdalomtól, hogy őt szenvedni lássa. Pécsi Ildikó így nem volt ott a kórházban imádott férje mellett, otthon érte a hír – írja a Blikk.

Már évek óta daganatos betegséggel küzdött Szűcs Lajos, de két hete ismét kórházba került, ahol az orvosok már hiába próbáltak javítani az állapotán. Daganatos betegsége tüdőáttétes lett, ezután pedig azt kérte a fiuktól, Csabától, hogy ne engedje hozzá édesanyját. Nem akarta kitenni Ildikót a legnagyobb fájdalomnak, hogy őt szenvedni lássa.

„Csodálatos, ahogy óvták és szerették egymást. Nem tudtak a kórházi ágynál elbúcsúzni egymástól, megfogni egymás kezét, de Ildikó szombat este mégis megérezte, hogy el kell köszönnie. Bement a hálószobájukba, leült a közös ágyuk szélére, és csendesen megsimogatta férje oldalán a lepedőt: „Édesjólajosom, nem biztos már, hogy megint hazajössz ide hozzám, és itt alhatunk újra együtt…”, sóhajtotta könnyes szemmel. Így búcsúzott el, és másnap reggelre a legenda, az apa, a férj örökre elment” – mesélt részletekről a Blikknek Péterfi Csaba, a család barátja.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?