FÜLES

Nagyon különös dolog történik Pécsi Ildikó házánál, megszólalt a szomszéd

A tavaly decemberben elhunyt színésznő után jelentős vagyon maradt hátra. Nem kizárt, hogy a történések ezzel vannak összefüggésben!
  • Szerző: Doris

Különös dologra lettek figyelmesek azok, akik a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó impozáns, gyönyörű kerttel rendelkező gödöllői házának közelében laknak!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagyon különös dolog történik Pécsi Ildikó házánál, megszólalt a szomszéd

Fotó: MTI

A környék csendjét olykor-olykor bizony bútorszállító kisteherautók hangja zavarja meg, ami elég egyértelműen utal arra, hogy a Kossuth-díjas színésznő fia, Szűcs Csaba már elkezdett megválni néhai édesanyja becses dolgaitól.

„Megmondom őszintén, meglepett, amikor észrevettem, hogy gyakran állnak meg bútorszállító autók a kertkapu előtt. Valami nagy mozgolódás van mostanában, több bútort is elvittek, de annyira nem akartam beleütni az orrom, hiszen nem tartozik rám. Nagy tisztelője voltam Ildikónak, mélyen lesújtott a halálhíre, természetes, hogy érdekel, mi lesz például a gödöllői ház sorsa” – mondta a -nak egy gödöllői lakos, aki közel lakik a színésznő házához.

Fotó: Bors

A korábban elsőként számolt be arról, hogy Pécsi Ildikó több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, de a színésznő később, nem sokkal a halála előtt újra rendelkezett. De mit rejthet ez a bizonyos második végrendelet, és vajon ki az örökös?

Nos, az biztos, hogy az örökös a gödöllői ház mellett megkapja azt a budai, Cseppkő utcai lakást is, ami már számtalanszor szerepelt a címlapokon.

Méghozzá azért, mert ez volt az a lakás, amiből éveken át tartó bírósági csatározás után 2019 májusában kilakoltatták Pécsi unokáját, Csabikát. Hozzá kell tennünk, hogy a színésznő viszonya később rendeződött az egyetemista fiúval, sokáig a temetőbe is együtt jártak Ildikó férjének sírjához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?